Huawei Yeni Ürünlerini Dubai'de Tanıttı! İşte Huawei'nin Dubai Bombaları!

Huawei Pura 70

Huawei Pura 70 serisinin ön incelemesini daha önce yapmıştık hatırlarsanız. Özellikle mobil fotoğrafçılık alanında çıtayı yukarı taşıyacak olan Pura 70 serisi, tasarım bakımından aileye yeni bir anlayış getiriyor. Kamera bloğunu elden geçiren Huawei, Pura serisinde “ileri sembol tasarımı” adını verdiği üçgen formunda bir kamera bloğu kullanıyor. Huawei’ye özgü mobil fotoğrafçılık markası olan XMAGE etiketini de gördüğümüz kamera bloğunda Pura 70 Ultra’nın ana kamerası dışarı çıkabiliyor. Huawei’nin Pop-out şeklinde yer verdiği bu kamera modülü, bu sayede taşıdığı önemli yeniliklere kıyasla rakiplerinden daha ince bir tasarıma sahip.

Ancak bu telefonda özellikle mobil fotoğrafçıların çok beğeneceği bir özellik var. Huawei Pura 70 Ultra ile sıfır gecikmeli anlık fotoğraf çekebiliyorsunuz. Anlık çekilen fotoğrafları tamamen net ve pürüzsüz şekilde yakalayabiliyor. Huawei, bu özelliğin, saatte 300 km hıza sahip nesneleri bile net şekilde fotoğraflayabilmeye imkan verdiğini söylüyor -ki zaten demo alanında yaptığımız çekimlerde de bunun karşılığını aldığımızı söyleyebiliriz. Yakında bu telefonun detaylı incelemesini de sizlerle paylaşacağız.

Bu arada bu noktada şunu söylemek isteriz. Huawei’nin az önce bahsettiğimiz XMAGE Global Sergisi’nde yer alan fotoğraflar arasında yeni Pura serisiyle olduğu gibi, daha önce üretilen tüm P ve Mate serisi telefonlarla çekilen kareler yer aldı. Profesyonel ölçekte olan fotoğraflar arasında gerçekten çok güzel kareler yer alıyor.

Forum