Huawei Yeni Ürünlerini Barcelona'da Tanıttı! İşte Huawei’nin Barcelona Bombaları!

Yeni MatePad Pro, etkileyici bir ekran teknolojisine sahip. Yeni tablette Ultra-Parlak Tandem OLED ekran kullanılmış. OLED ekranın namını bilmeyen yokken, şimdi Huawei, buna bir de Tandem OLED PapperMatte teknolojisini uyarlamış. Böylece mevcut OLED panelin yüksek çözünürlük ve doğru renk gösterimiyle birlikte, ekran parlama önleyici teknolojiyle tablet kategorisine devrim niteliğinde bir yaklaşım geliyor. Bu sayede ekran parlamasının yüzde 99 oranında engellenmesi sağlanmış. Bu da size, tableti kullanırken daha rahat bir ekran görüntüleme deneyimi olduğu kadar, daha sağlıklı bir kullanım olanağı sunuyor.

Ekranın teknik özellikleri de bir hayli güçlü. 2000 nit parlaklığa erişebilen yeni MatePad Pro ekranı, 2.000.000:1 kontrast değerine, 10-bit gerçek renk görüntülemesine ve 480Hz dokunma örneklem oranına sahip.

Elbette yeni tablet, çizim yeteneklerini geliştirmeye destek olacak yeni Huawei M-Pencil 3‘üncü nesil NearLink kalem ile birlikte geliyor. 10 bin basınç hassasiyetine sahip olan bu kalemin özellikle profesyonel seviyede çizim yapanlar için önemli özellikleri var. Pek tabii ki bunlar Huawei’nin yeni MatePad Pro tableti ve yine Huawei’nin GoPaint uygulamasıyla güçleniyor.

Forum