Huawei Pura 70 Serisi Tanıtıldı! Huawei, Bu Yeni Serisiyle Çok İddialı! İşte Pura 70 Ultra incelemesi!

Huawei Pura 70 serisini Dubai’de düzenlediği özel etkinlikte tanıttı. Yeni seride Huawei Pura 70 Ultra, Pura 70 Pro ve Pura 70 yer alıyor. Ayrıca yeni akıllı saati Huawei Watch Fit 3 de tanıtıldı! İşte Pura 70 serisi ve Watch Fit 3 hakkında merak edilenler!

Huawei, Dubai’de düzenlediği global etkinlikte yeni akıllı telefonları ve akıllı saatini tanıttı. Uzun yıllardır aynı ismi kullanan P serisi akıllı telefonlarında isim değişikliğine giden Huawei, P serisi telefonlarının yeni adının "Pura" olduğunu açıkladı.

Yeni Pura serisinde 3 model yer alıyor. Bunlardan tepe model Huawei Pura 70 Ultra olurken, diğer modeller ise Pura 70 Pro ve Pura 70 şeklinde yeni seride yer alıyor. Her 3 telefonda da P60 serisine kıyasla önemli yenilikler var.

Öncelikle yeni seride tasarım bakımından farklılıklar hemen göze çarpıyor. Kamera bloğunu elden geçiren Huawei, Pura serisinde “ileri sembol tasarımı” adını verdiği üçgen formunda bir kamera bloğu kullanıyor. Huawei’ye özgü mobil fotoğrafçılık markası olan XMAGE etiketini de gördüğümüz kamera bloğunda Pura 70 Ultra’nın ana kamerası dışarı çıkabiliyor. Huawei’nin Pop-out şeklinde yer verdiği bu kamera modülü, bu sayede taşıdığı önemli yeniliklere kıyasla rakiplerinden daha ince bir tasarıma sahip. Huawei, bu kamerayı açılma ve kapanmalara karşı dayanıklılığını ölçümlemek için tam 300 bin kez test etmiş. Sonuç gayet başarılı.

Forum