En iyi ekrana sahip telefon hangisi? İşte en iyi ekranlı ilk 15 model (Kasım 2022)

Hepimiz, günün büyük kısmında baktığımız telefon ekranının en iyilerden birisi olmasını isteriz. Peki ama bugünün en iyi ekranlı telefonu hangisi? Onu hangi modeller takip ediyor? İşte, DXOMark listesine göre en iyi ekranlı telefonlar listesi...

Akıllı cep telefonlarımızın neredeyse elimizden hiç düşmediği bir çağda yaşıyoruz. Ve doğal olarak, gün içerisinde en fazla baktığımız şeylerden biri de telefon ekranımız.

Son yıllarda giderek daha da kusursuzlaşan telefon ekranlarının kalitesi, tabii ki modelden modele göre değişiyor. Çoğu zaman üst seviye akıllı telefonlarda çok daha iyi görüntü sunan bir ekranla karşılaşmamız sürpriz olmasa gerek.

Peki, bugünün en iyi ekranlı telefonu hangisi? En iyi ekranlı telefonlar hangileri? Sektörün saygın analiz sitesi DXOMark, işte bu sorulara cevap veriyor. Şimdi gelin, DXOMark tarafından belirlenen en iyi ekranlı telefonlara birlikte göz atalım.

Dilerseniz, hemen ardından buraya tıklayarak yine DXOMark’ın en iyi kameralı telefonlar sıralamasına da göz atabilirsiniz.

Forum