Bu Telefon ile Düşük Işıkta Kaliteli Fotoğraflar Çekebilmek Mümkün: vivo V30 İnceleme

vivo V30 Özellikleri ve Performansı

Peki, V30’un performansı nasıl? vivo V30, güçlü bir telefon; tüm teknik detaylardan bahsedeceğiz, ama hepsinden önce pil konusu önemli. Zira vivo, V30 ile pil ömrünü endüstri standartlarının 2 katına çıkardığını iddia ediyor. Evet, vivo, V30 ile 2 kat pil ömrü ve 4 yıl dayanıklılık garantisi veriyor ve hatta bununla da kalmayarak Türkiye’de pil sağlığı takip fonksiyonuna sahip ilk Android markası olduğunu söylüyor. Peki, tüm bunlar tam olarak ne anlama geliyor?

vivo, uzun Ar-Ge yatırımları ve çalışmaları sonucu yeni geliştirdiği pil malzemesi akıllı pil sağlığı motorunu, amiral gemisi telefon standardındaki güvenlik kalite kontrolleriyle birleştirerek, pil ömrünü endüstri standardı olan 800’ün 2 katına çıkarmayı başarmış. Bunun sonucunda vivo’nun iddiasına göre V30’da yer alan bataryanın pil sağlığı düzeyi, 1500 kez şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile yüzde 80’in altına düşmüyor ve 4 yıl dayanıklı yapıda. Yani elimizde, bataryasıyla uzun yıllar boyunca boyunca ilk günkü gibi bir kullanım sunacak bir telefon var diyebiliriz. Peki, diyelim ki vivo’nun bu söylemi tutmadı ve vivo V30, siz aldıktan 2 sene sonra pil sorunu yaşamaya başladı... Kullanıcı için önemli kısım aslında burası. Bu gibi bir durum yaşanırsa vivo, hemen teknik destekte bulunuyor ve telefonun pilini ücretsiz şekilde değiştiriyor. Ne kadar süre ile? Tam 4 yıl.

vivo, V30 için tam 4 yıl boyunca pil sağlığı yüzde 80’in altına düşerse ücretsiz pil değişimi garantisi veriyor. Bu gerçekten kullanıcıların içini fazlasıyla rahatlatacak bir söylem zira akıllı telefonların en büyük sorunlarından birinin batarya olduğunu hepimiz biliyoruz. Yıllar geçtikçe pil ilk günkü kadar dayanmamaya başlıyor ve dolayısıyla gün içinde birkaç defa şarj ihtiyacı doğabiliyor. Bu 4 yıllık pil ömrü teknolojisi, kullanıcılara en iyi kalitede kullanım deneyimini sunmak için V30 Lite ve Y Serisi dahil olmak üzere yeni gelecek tüm vivo modellerinde yer alacak.  vivo, bu hamlesiyle kullanıcılara seneler boyu pil derdi olmadan telefonu kullanma fırsatı vermiş oluyor.

Forum