Bu Telefon ile Düşük Işıkta Kaliteli Fotoğraflar Çekebilmek Mümkün: vivo V30 İnceleme

vivo V30 Ekran Özellikleri Neler?

Evet, vivo V30’un kameraları bu şekilde. Peki, telefonun geri kalanında neler var? vivo V30’un ekranı 1260x2800 piksel çözünürlüğünde 6.78 inçlik bir AMOLED panelden oluşuyor. Kavisli yapıdaki ekran, 10 bit renk derinliği, 120 Hz’e kadar yenileme hızı ve HDR 10+ gibi üst düzey bir ekranda bulunması gereken hemen her şeye sahip. Renkler canlı ve sunduğu görüntü keskin olurken, ekran parlaklığı da en üst seviyede 2800 nit’e kadar ulaşabiliyor. İster güneş altında ister yoğun ışıkların olduğu bir yerde kullanın görünürlükte sorun yaşamıyorsunuz. Otomatik parlaklık moduna aldığınızda, telefon bulunduğunuz ortamda ekranı görebileceğiniz en parlak seviyeye ulaştırıyor.

Ayrıca V30, Widevine L1 DRM desteğiyle geliyor. Yani bu telefonda, Netflix dahil olmak üzere destekleyen tüm video akış platformlarında yer alan videoları, HDR ile beraber Full HD çözünürlükte kaliteli şekilde izleyebiliyorsunuz. Ekran bu anlamda da beklentileri karşılayacak düzeyde. Bunun yanı sıra oyun noktasında da ekrandan sonuna kadar faydalanıyorsunuz zaten. Yüksek yenileme hızı ve yüksek kontrast sayesinde oyun performansı da sekteye uğramıyor, renkler canlı ve akıcılık 120 Hz’e kadar pürüzsüz. vivo V30’da belki de işin multimedya ayağında eleştirebileceğimiz tek kısım hoparlörleri olabilir. Zira cihazda stereo hoparlör yer almıyor. Bu nedenle film izlerken veya oyun oynarken kulaklık kullanmak isteyebilirsiniz. Hoparlörün sunduğu ses seviyesi yüksek ancak daha iyi bir deneyim için kulaklık şart gibi görünüyor.

Ayrıca unutmadan V30’un parmak izi sensörü optik şekilde ekranın içine dahil edilmiş. Algılaması son derece hızlı ve hatasız. Parmak izini kaydetmesi de hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Yine pek tabii ki kamera yoluyla yüz tanıma özelliği de mevcut.

Forum