Bazen para bile yetmiyor: Ferrari sürmek için kabul etmeniz gereken 9 kural

Ferrari’nizin bakımını aksatmayın

Ferrari için arabanızı doğru bir şekilde sürmeniz ve bakımını yapmanız önemlidir. Ferrari, araç sahiplerinden araçlarının bakımını genellikle yetkili bayilerinde olmak üzere onaylı bir bayide veya atölyede yaptırmalarını ister. Ferrari'lerinin bakıma muhtaç hale gelmesine izin vermesiyle tanınan herkes, başka bir tane satın almaya çalışırsa ret cevabı alacağını bilmelidir. Bunun uç bir örneği, 90'larda bir noktada Ferrari'nin en büyük müşterilerinden biri olan Brunei Sultanı'dır.

Geniş koleksiyonu, Mythos ve F90 Speciale gibi birkaç özel model de dahil olmak üzere düzinelerce Ferrari barındırıyor. Ancak, koleksiyonunun çoğunun köhne bir depoda terk edilmiş bir şekilde yattığına dair haberler çıktı ve o zamandan beri, Ferrari'nin daha yeni üst düzey arabalarından herhangi birini kullanırken halka açık olarak görülmedi.

Bununla birlikte, çürüyen Ferrari'lerle dolu bir deposu olmayan alıcılar bile, araçlarının nerede servise girdiğine dikkat etmelidir. Eksiksiz bir servis geçmişine sahip otomobiller, karışık sicile sahip otomobillerden önemli ölçüde daha yüksek bir yeniden satış değerine sahip olur.

Forum