ASUS Yapay Zeka Gücünü Dize Getiriyor: ASUS ZenBook S 16 İnceleme

Yapay zeka destekli PC’ler artık dijital dünyasının yeni standardı oluyor. ASUS’un yeni ultrabook modeli Zenbook S 16 da hem çok şık hem de güçlü bir dizüstü bilgisayar olarak iş dünyasının yeni yıldızı olmaya hazırlanıyor. İşte ZenBook S 16 hakkında bilmeniz gereken her şey.

Evet, yapay zeka dünyanın yeni gerçeği. Eğlence dünyasından iş dünyasına kadar her alanda yapay zekanın çok yoğun şekilde kullanıldığı bir çağa girdik. Tüm teknoloji dünyası artık yapay zekaya odaklanmış şekilde çalışıyor. Bugüne kadar yapay zekayı etkileyici resimler çizdirmek veya garip videolar üretmek için kullandık belki ama yapay zeka artık iş dünyasının ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Yapay zekanın iş dünyasındaki pratik yansımasına örnekler vermek gerekirse aslında şöyle düşünebilirsiniz: 

Yakın zamanda, yabancı iş bağlantılarınızla online bir video konferans yaptığınızda dilini hiç bilmediğiniz insanların konuşmaları anında tercüme ile kulağınıza ulaşacak; ofis uygulamaları üzeride çalışırken işiniz için gerekli formları oluşturmalarını yapay zekadan isteyeceksiniz; önemli bir sunum hazırlarken ihtiyacınız olacak presentasyon dosyalarını yine yapay zeka üretecek.

Elbette bu ve benzeri işlemler için, büyük işlemci gücü gerektiren yapay zeka uygulamalarını hiç duraksamadan çalıştıran bir PC’ye sahip olmanız hayati önem taşıyor.  Bugünkü konumuz da tam olarak bununla ilgili. ASUS, bu alanda güçlü bir laptop’la geldi. ASUS Zenbook S 16, büyük işlem gücü gerektiren yapay zeka uygulamalarını rahatça çalıştırmak üzere tasarlanmış bir bilgisayar olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan, ASUS sadece güçlü bir laptop üretmemiş, efsane seviyesine yükseltilebileceğini düşündüğümüz kadar başarılı bir tasarımla, bir göreni bir daha baktıracak bir sanat eseri ortaya koymuş. Şöyle baktığınızda gerçekten de laptop, yaptığı tüm işlerin ötesinde çok güzel görünüyor.

Forum