Eleştirmen puanı düşük ama Netflix'te zirveye çıktı: Acı Reçete filminin konusu ne?

Netflix'te izleyici ile buluşan Acı Reçete (Pain Hustlers), geçtiğimiz hafta Türkiye'de platformda en çok izlenen 3. film oldu. Film dünya genelinde ise en çok izlenen 10 film arasında 2. sırada yer aldı. Peki, Acı Reçete filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte filmin künyesi...

Netflix izleyicilerinin Para Avcısı (Wolf of Wall Street) filmine benzettikleri ile Acı Reçete filmi geçtiğimiz hafta platformun en çok izlenen filmleri arasında yer aldı. Acı Reçete filminin başrollerinde Emily Blunt ve Chris Evans yer alıyor. İşte filmin künyesi:

ACI REÇETE FİLMİNİN KONUSU NE?

Emily Blunt filmde kızı için daha iyi bir hayat hayal eden bekâr bir anne ve lise terk Liza'yı canlandırıyor. Film, bağımlılık yaratan ağrı kesicileriyle opioid salgının körüklemeye yardımcı olan iflas etmiş ilaç şirketi Insus Therapeutics'i konu alıyor.

Netflix, Acı Reçete filmini şöyle tanıtıyor: Parasız kalan hırslı bir bekâr anne bir ilaç şirketinde kazançlı bir iş bulur. Ancak yeni ve güçlü bir ağrı kesiciyle başarıyı yakalamak için ne kadar ileri gidebilir?

Acı Reçete filminin konusu şöyle: 

Liza Drake (Emily Blunt), işini yeni kaybetmiş bekar bir annedir. İlaç satış temsilcisi Pete Brenner (Chris Evans) ile tanışması onu tehlikeli plana bulaştırırken ekonomik açıdan yukarıya götürür. Ancak etik açıdan doğru olmayan bir yola girmiştir. Gittikçe daha da çılgına dönen patronuyla (Andy Garcia) uğraşmak, kızının (Chloe Coleman) kötüleşen tıbbi durumu ve şirketin neden olduğu yıkıma dair artan farkındalık, Liza'yı seçimlerini gözden geçirmeye zorlar. Acı Reçet bazı insanların çaresizlikten, diğerlerinin ise açgözlülükten yaptıklarına bir bakış.

Forum