6 uçuş görevlisine göre uçakta asla yapılmaması gereken şey: "İğrenç..."

Uzmanlar uçakta çıplak ayakla yere basmanın hijyen açısından da sağlıklı olmadığını söylüyor. 

Örneğin Perez, uçak tuvaletlerinde yere sıçramış olabilecek idrara vurgu yapıyor.

Benzer bir haberde Cosmopolitan'a konuşan uçuş görevlileri, acil durumlara karşı da ayakkabı çıkartmanın iyi bir şey olmadığını söylemiş.

Cosmopolitan, haberinde şu yorumu yapmış: "Ve hepsi bu değil. Uçuş görevlileri ayrıca Cosmopolitan'a herhangi bir yolcunun uçakta ayakkabıları olmadan dolaştığını görmenin onları korkuttuğunu söyledi"

Bir uçuş görevlisi ise "Bunun nedeni ise oldukça iğrenç. Gördüğünüz gibi, uçak tuvaletleri, hızlı bir sprey ve tuvalet kağıdının yeniden stoklanması dışında, uçuşlar arasında her zaman düzgün bir şekilde dezenfekte edilmiyor ve zemine nadiren bakılıyor. Yerdeki sıvı mı? Muhtemelen su değildir" diyor

ÖLÇÜLÜ DEODORANT

Yakın mesafe yolculukları için diğer hijyen hususlarına gelince, Delta uçuş görevlisi uçmadan önce duş almanın ve deodorant sürmenin düşünceli bir davranış olduğunu söyledi ancak parfümü fazla kaçırmamak gerekiyor.

UÇAK İÇİN KAT KAT GİYİNİN

  • Ayakkabı giymenin ötesinde, uçuş görevlilerinden birkaçı, yolcular için en iyi giyim tavsiyelerinin, kabin sıcaklıkları düşebileceğinden ve tüm uçaklarda battaniye bulunmadığından, kat kat giyinmek olduğunu söyledi.

  • Henderson, "Yolculuk için giyinin varış yeri için değil. İster İsviçre Alpleri'ne ister Karayipler'e gidiyor olun, farklı iklimler için giyebileceğiniz giysiler giymek isteyeceksiniz" diyor.

  • Başka bir uçuş görevlisi, "İnsanların uçağa şort ve atletle binmesi ve ardından çok soğuk olduğundan şikayet etmesi bizi deli ediyor" diye ekledi.

Forum