10 GB Ücretsiz İnternet Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları neler? 6 soru 6 cevap

Yükseköğretim öğrencilerine yönelik "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı. Şartları taşıyan öğrenciler 10 gb internet başvurusu yapabilecek. Peki, 10 GB ücretsiz internet başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 GB internet başvuru şartları, merak edilen sorular ve başvuru ekranı...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan "Genç Teknoloji Destek" başvurularının başladığını duyurdu. Peki, kimler 10 GB internet başvurus yapabiliyor? Şartlar ne? İşte 10 GB internet başvurusu için merak edilen soruların yanıtları:

1- 10 GB İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

  • Bakanlıktan yapılan açıklamada Genç Teknoloji Destek" programının hizmete sunulduğu belirtildi. Teknolojik cihaz ve internet desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, geniş bilgilerin yer aldığı "www.gsbbiz.gsb.gov.tr" adresinden başvuru yapabilecek.

    Öğrencilerin ayrıca cep telefonlarından "GSBBiz" uygulamasını indirerek başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

  • Bakanlığın paylaştığı adreste Genç Teknoloji Destek bölümünde Tablet/Bilgisayar Desteği, Telefon Desteği ve İnternet Desteği olmak üzere 3 bölüm bulunuyor. 


Vergisiz telefon ve 10 GB internet desteği başvuruları başladı

Forum