Türk hacker'lar, güvenlik sitesini hack'ledi!

Dev güvenlik şirketinin web sitesini hack'leyen Türk hacker'lar, bakın siteyi ne hale getirdi...

Türk hacker'lar iş başında!

Bir güvenlik yazılımı şirketinin sitesi hack'lendiği zaman, bu şirketin bizi nasıl korumayı başaracağı şüpheli hale gelebiliyor. Geçtiğimiz Perşembe ise güvenlik şirketi Secunia'nın web sitesini ziyaret eden kullanıcılar, Türk hacker'lar tarafından yerleştirilmiş ilginç bir mesajla karşılaştılar.

'TurkGuvenligi' adlı bir grup tarafından hack'lenen sitede 'İsimsiz Kahramanlar Sunar' adlı başlık ve sayfanın ortasında yer alan 'Gel Babana' yazıları dikkat çekti.

Secunia blog'una göre site 70 dakika içinde eski haline getirildi. TurkGuvenligi, sitenin kayıt bilgilerini registrar sağlayıcısı DirectNIC içerisinden değiştirmeyi başarmış ve siteyi farklı bir IP'ye yönlendirmişti.

Sitenin TurkGuvenligi'nin kontrolüne geçtiği 70 dakikalık zaman içinde gönderilen e-postalar da TurkGuvenligi e-posta sunucularına iletildi.

Şirketin güvenlik yazılımının olaydan etkilenmediği bildiriliyor. Ancak bu haber, kullandığınız domain kayıt hizmetini tanımanın ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor.

Okuyucu Yorumları
Yorum yapmak için tıklayınız
Ziyaretçi
50 sene sonra: Rahmetlide hacklerdi!Gözlerinin hastasıyım yazılımın ustasıyım!Veri yollarının fatihleri! Gibi yazılar görebilirsek eğer bilinki milletimiz değişmemiştir ve aynıdır. : )
Yanıtla
Ziyaretçi
ejderha mejderha dalga geçtikleri için ztn ne önemi var ejderhanın o olsa ne olur olmasa ne olur sende :D
Yanıtla
Ziyaretçi
Web scriptleri (web siteleri) hacklemek çoluk çocuk işi oldu artık.
Yanıtla
Ziyaretçi
Yıkmaktan başka ne yapıyorlarki bu türkler.birşeyler üretin.adamlar ne oyunlar yapıyor..siz hala sitelere index atma derdindesiniz lamerler..
Yanıtla
Ziyaretçi
Işıklı renkli yazıları, ejderha resimleri ve gel babana tarzı yazıları olmasa daha karizmatik olacak şu Türk hacker'lar
Yanıtla
Listelemeye Devam Et